Renee Cloesmeijer (Haarlem, 1972) studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en werkte na haar studie als adviseur, projectleider, trainer en manager voor KLM, EAN Nederland, LogicaCMG en Heliomare. Hier hield zij zich bezig met het structuren van problemen in hanteerbare eenheden en concrete actiepunten door informatie te verzamelen, te definiëren wat er bereikt moest worden en wat men daarvoor over had.

Al snel werd duidelijk dat vooral de menselijke beleving en motivatie de kritieke succesfactoren waren in het slagen van haar projecten. Na een wereldreis van een jaar leerde zij niet alleen zichzelf kennen, maar werd zij geconfronteerd met de rol van het (onder)bewuste en het gevoel. Om zich meer met mensen te kunnen bezighouden en hen verder te helpen ontwikkelen, volgde zij diverse coaching- en therapiestudies.

In 2007 richtte Renee Cloesmeijer IK Centrum op om individuen en groepen te begeleiden in particulier of zakelijk verband. Zij werkt op freelancebasis, organiseert trainingen en begeleidt cliënten en bedrijven met uiteenlopende technieken naar hun eigen oplossingen. Zij is ervan overtuigd dat als het bewustzijn groter wordt, mensen andere (innerlijke) keuzes maken en dat ze doelen bereiken die eerder onbereikbaar leken.

Voor referenties en meer informatie over de werk- en opleidingservaring van Renee, klik hier.

Renee Cloesmeijer